Transporta cu CSR, transporta orice!

Serviciile noastre de transport sunt diverse, plecand de la bagaje si ajungand la aparate medicale  si alte obiecte grele intre 500 si 5000 de kilograme. Transportam marfuri, mobila, materiale de constructii, electrocasnice, piane, pianine si cam tot ce va puteti imagina ca poate fi transportat.

depozitare, mutari, transport

Nu ezitati sa apelati ECHIPA CSR GROUP pentru a va transporta lucrurile in siguranta. Pe langa transport, daca sunteti cu sotia, iubita, prietena, sora la cumparaturi si nu doriti sa o impresionati prin a o ruga sa va dea o mana de ajutor cu ridicatul pieselor de mobilier sau a materialelor cumparate, va stam la dispozitie si cu servicii de manipulare.

Totodata, ne angajam sa transportăm articole fragile sau obiecte valoroase, tinand cont de modalitatile de ambalare individuala si de atentia sporita la manipulare si la transport. Obiectele din sticla, ceramica, portelan vor fi impachetate individual, fiind asigurate cu bureti, polistiren, folie etc.

Serviciile noastre sunt adaptabile cerintelor dumneavoastra. Astfel, va putem ajuta in orice situatie, chiar daca aveti o cerere de transport la un pret scazut, spre exemplu, doriti sa transportati un fotoliu sau un frigider, acest lucru este posibil cu CSR GROUP. 

Transport mobila

Incepand cu 40 de lei

  • Cumperi mobila si nu ai cu ce sa o transporti?
Programeaza acum

Transport electrocasnice

Incepand cu 40 de lei

  • Schimbi masina de spalat si nu ai cu ce sa o transporti?
Programeaza acum

Transport bagaje

Incepand cu 40 de lei

  • Te muti cu iubita si cauti un ajutor cu transportul?
Programeaza acum

Transport aparatura

Incepand cu 80 de lei

  • Vrei sa transferi un aparat medical la o alta clinica?
Programeaza acum