Mutari articole grele

Am ajuns la un capitol destul de complicat in teorie, dar atat de simplu de pus in practica, cu CSR GROUP!

Mutam imprimante, aparate medicale, acvarii, piane, pianine, seifuri, aparate de bronzat!

Mutari articole grele poate insemna multe, dar la noi insemana greutate de pana la 5000 de kilograme. Da, stim! Pare de necrezut! Cu toate acestea insa, folosind utilajele si echipamentul necesar, CSR GROUP demonstraza contrariul de fiecare data! Pentru a va convinge de acest lucru, va propunem sa urmariti filmari din timpul unor astfel de mutari, care ne fac cinste. In articole grele sunt cuprinse obiecte insemnand, imprimante, piane, pianine, acvarii, aparate medicale, seifuri, echipamente industriale, linii de asamblare etc. Dificultatea sporita a acestui tip de mutare, precum si riscul adiacent de accident nu ne-a impiedicat sa ne asumam aceasta provocare.

ATENTIONARE—RISC DE RANIRE: Imprimanta cantareste mai mult de 50 de kg si necesita doua sau mai multe persoane cu pregatire pentru a o ridica in siguranta.

ATENTIONARE—RISC DE RANIRE: Cand mutati imprimanta, pentru a evita vatamarea corporala sau deteriorarea imprimantei, urmati aceste indicatii:

APELATI CSR GROUP: +40 733 611 661

Sensibilitatea unui astfel de aparat, necesita implicarea unor profesionisti echipati cu chingi, materiale de protectie si extra atentie. Pentru toate acestea apelati la CSR GROUP!

Da, mutam obiecte grele!

Lasa greul in seama noastra!

Alege CSR!