Mutari apartamente
Manipulare
Mutari

Apartamente si case

CSR GROUP va ofera servicii complete de mutare pentru orice tip de locuinte: garsoniere, apartamente si vile.

Ne prezentam la ora programata, echipati cu zambete si chef de munca urmand sa impachetam paharel cu paharel, hainuta cu hainuta, sa demontam mobila, sa o ambalam cu fundite rosii, sa o incarcam in masini si sa o plimbam prin Bucuresti sau prin tara, pana la noua destinatie, unde despachetam, remontam, decoram si ne luăm la revedere, la fel de zambitori, intrucat am reusit sa facem parte dintr-un nou capitol al vietii dumneavoastra.

Fiecare mutare are caracteristici specifice si de aceea, o echipa tanara si specializata in domeniul transportului si al relocarilor, se va asigura ca mobilierul, electrocasnicele, vesela, tablourile si tot ce aduna omul pe la “colturile” casei sa ajunga intr-o stare perfecta la destinatie, fara lovituri sau zgarieturi.

In acest sens, folosim materiale de protectie de cea mai buna calitate:

Oferta de pret pentru mutare urmeaza sa o stabilim impreuna, in functie de anumite elemente, precum volumul, distanta, manipularea lucrurilor, marimea echipei de lucru, etajul locatiei de incarcare si etajul de la destinatie.

Serviciile noastre de mutari acopera intreg municipiul Bucuresti si nu numai, acestea fiind disponibile si la nivel national. Astfel, nu va ramane decat sa alegeti un loc linistit, departe de agitatia capitalei, iar CSR GROUP va este alaturi in aceasta aventura.

La cererea dumneavoastra, am dezvoltat si servicii conexe activitatii de mutare si anume, demontarea si remontarea mobilierului aferent transportului. Astfel, tot ce va ramane de facut este sa ne contactati si de restul se va ocupa echipa CSR GROUP.

Avand in vedere faptul ca misiunea noastra este aceea de a duce la bun sfarsit toate solicitarile dumneavoastra, in termenii si conditiile stabilite, ne angajam sa elaboram organigrama mutarii, acordând o atentie sporita detaliilor. Astfel, asiguram in mod gratuit consultanta de specialitate pentru orice tip de mutare.

Fa cea mai buna mutare!

Alege CSR!