Renovare

Un singur contact pentru casa ta!

CSR  a fost conceput ca un proiect amplu, ce are la baza oferirea unor servicii complexe, care vin in intampinarea unor nevoi conexe. Astfel, ideea de a colabora cu o echipa compacta, ce are in componenta: zugravi, instalatori, electricieni, persoane specializate in servicii de curatenie, vine in sprijinul dumneavoastra, oferind avantajul unui singur contact, pentru toate aceste servicii.

Elibereaza spatiul personal de mobila veche sau de electrocasnicele nefunctionale precum si, de alte lucruri dispensabile!

Serviciul de debarasare, implica la cerere si demontare mobila, maipulare, transport, acces la groapa de gunoi, cu implicare minima din partea dumneavoastra.

Transforma ideile tale de mobilier, in realitate! Plecand de la ideea dumneavoastra proiectam 3D viitoarele piese de mobilier, stabilind tipul de material folosit, modelul, nunata, dimensiunea, dar si utilitatea lui.

CSR GROUP isi propune sa te sprijine sa fii original si sa te regasesti  in fiecare colt al casei tale! Pentru acest lucru iti ofera proiectarea si asamblarea piselor de mobilier gratuit.

O echipa ideala pentru lucrari de renovare aparatamente sau garsoniere. De ce? Pentru ca o sa ai in telefon un singur contact pentru: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, finisaje interioare de orice tip, finisare mobilier si accesorii, precum si mobilier la comanda.

Pentru toate acestea oferim consultanta gratuita in selectarea si achizitionarea materialelor necesare lucrarilor de amenajari interioare si transportul gratuit al materialelor de constructii.

Apelati CSR pentru mentenanta sau inlocuire instalatii sanitare si termice. Efectuam reparatii ale instalatiilor sanitare sau din cele mai diverse. De la interventii simple cum ar fi schimbarea unei baterii la inlocuirea coloanelor de alimentare cu apa, de la inlocuirea caloriferelor pana la schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire.

Un proiect de renovare incepe cu inlocuirea completa a sistemului electric, un astfel de specialist fiind indispensabil in echipa noastra. Astfel, prin intermediul acestui serviciu efectuam: interventie rapida pentru repararea oricarei avarii la instalatia electrica, inlocuirea tabloului electric, montaj circuite electrice, montaj prize si intrerupatoare, montaj lustre si aplice. In functie de alegerea dumneavoastra, putem pune la dispozitie si materialele necesare lucrarii.

Fa cea mai buna alegere!

Alege CSR!