Totul pentru confortul dumneavoastra!

CSR GROUP va ofera servicii profesionale de mutari, depozitare si transport. Alege CSR!

Exista o multitudine de companii de transport, mutari precum si alte activitati conexe, fiecare oferind servicii aparent similare. Cu toate acestea, exista o companie care iese din tipar, aceasta fiind CSR GROUP.

Salveaza timp si bani! Alege CSR!

CSR GROUP este un proiect amplu, creat a veni in sprijinul dumneavoastra, pentru tot ceea ce inseamna confort. Confort in a va muta, confort in a zugravi, confort in a mobila, confort in a locui.

CSR GROUP  a inceput ca o firma de mutari si transport, transformandu-se ulterior intr-un proiect complex, ce ofera servicii de calitate, incepand de la depozitaredebarasari, renovaremobila pe comanda.

Intelegem cerintele unice ale fiecarui client si suntem experti in a ne croi serviciile pentru a aborda lucrari complexe si diverse.

Pe langa activitatile principale pe care le desfasuram, mutari, transport marfa, mobila la comanda, depozitare, debarasari, CSR GROUP s-a implicat si in actiuni comunitare, crezand in bunatatea si in iubirea romanilor fata de semenii lor.

Asumandu-ne convingerea ca cei care au puterea de a actiona sunt responsabili sa o faca, ne-am hotarat ca in putinul timp liber ce ne ramane, sa demaram un proiect de ajutorare a celor nevoiasi, recicland din lucrurile de care va dispensam in procesul de debarasare, ca apoi, să mai ştergem din lacrimile celor ce plâng, transportandu-le gratuit acestora.

LOGO CSR

Servicii profesionale

Debarasam, renovam, mobilam, instalam, ne mutam si ne pozam. CSR GROUP, prieten pentru casa ta!

Servicii 24/6

Daca ti-ai facut de cap la cumparaturi sau te-ai hotarat peste noapte sa te muti…

Tel. de urgenta: +40 753 611 661

Preturi echitabile

Economiseste bani pentru accesorii! Pretul serviciilor noastre este elementul nostru principal de contact!

Echipa noastra

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Asteptam sa te alaturi unei echipe deschise si profesioniste. Lucreaza cu noi!