Faceti Loc Noului!

Acest serviciu a fost dezvoltat pentru a veni in sprijinul celor ce doresc eliberarea spatiului personal de mobila veche sau de electrocasnicele nefunctionale precum si, a altor lucruri dispensabile, observand in cadrul desfasurarii activitatilor de mutari si transport aceasta problema, privind efortul unei asemenea actiuni, costurile implicate, procedura de acces la groapa de gunoi precum si alte asemenea.

Astfel, ne-am hotarat sa venim in sprijinul dumneavoastra, cu serviciul de debarasare, ce implica la cerere si demontare mobila, maipulare, transport, acces la groapa de gunoi, in limita unui pret rezonabil si cu implicare minima din partea dumneavoastra.

Costrurile unui astfel de serviciu variaza in functie de amploarea actiunii. Astfel, daca urmariti sa debarasati un apartament, garsoniera sau casa de tot ceea ce insemana mobilier, dar si lucruri personale, de care nu va mai folositi, insa acestea pot fi reutilizate sau donate, va putem oferi o reducere substantiala de pret sau chiar gratuitatea serviciului. Cu toate acestea, in situatia in care, lucrurile nu sunt intr-o stare functionala si necesita transportate, dupa demontare si incarcare, la groapa de gunoi, evaluarea serviciului va fi dictata de acesti din urma termeni.

Faceti loc noului!

Alegeti CSR!